FØRDEBILDER!!

Hei, sorry for ingen blogging, men jeg har ikke fått tak i bildene fra Førde før igår kveld, og siden har jeg ikke hatt noe å blogge om. Men i Førde var det KJEMPEKJEKT! ♥ Kimmy, bursdagsbarnet var der også, så vi hadde et slags party for han, da :-) 

Her er noen bilder! :-D (gadd ikke å redigere)


Kimmy, bursdagsgutten! :-)


Meg og Ingeborg ♥


Oddi henter ballongene som fløy vekk ;o


Crazy Mike!


Meg og Bo 
♥


Kung Fu Oddi!


De helt normale Bo, Mike, Cecilie og Torbjørn.. :-D


Guttene! (Frode, Oddi, Sebastian, Torbjørn)

Det var de bildene! :-D

Men nå skal jeg fortelle om noe morsomt.. Vi hadde planlagt å grille på engangsgrill eller sånn vanlig grill. Men når vi shoppa til grill, (dvs. grillmat) så glemte vi engangsgrill. Så derfor måtte vi grille på stranda. Men vi hadde ingenting å grille med og sånt, så da skulle Victoria gå å hente grillutstyr osv. Hun brukte cirka 1000000 timer på det, så vi ble ganske leie av å vente. Derfor kom Ingeborg genialen, på en idè!

VI KOKER PØLSENE I VASKEN PÅ DOEN!

Og, jadda, det gjorde vi! De ble gode de.. Og for de som lurte, så tok vi ikke av innpakniingen på pølsene når vi kokte dem.. :-))

 

JAJA, SYNS? :-D

VAR DU PÅ FØRDEDAGEN? :-DD
2 kommentarer

karolineaga

14.aug.2011 kl.19:58

fine bilder :)

rumpe xD

14.aug.2011 kl.20:07

Kung fu oddi, å min deeilige rumpe xD aahahahahha

Skriv en ny kommentar

sophiez

sophiez

12, Agdenes

Jeg er interessert i musikk, klær, dyr, blogg, Japan og VENNER <3 osvosv ^^ Prøver å blogge hver dag, sleng gjerne av en kommentar med link til din blogg!:) PS: Det går også an å lese denne bloggen på engelsk. Du ser ikonet nedforbi. (Google Translate), altså gramatikken er ikke alltid rett.

Kategorier

Arkiv

hits